Sprawdź, w jakich przypadkach możesz bezpiecznie zaliczyć do kosztów wydatki na catering i gastronomię

Łukasz Walkiewicz

Autor: Łukasz Walkiewicz

Dodano: 8 maja 2017
d88ff25fd566d18d3f3a19405074213f1e3f8638-medium

Rozliczana przez Ciebie firma poniosła wydatki na zakup usług gastronomicznych i cateringowych? Upewnij się, kiedy stanowią one reprezentację, a kiedy zaliczysz je w koszty uzyskania przychodu.

Pozostało jeszcze 96% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu FK a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie (24/dobę)
  • Indywidualne konsultacje z ekspertami (odpowiedź w 48 h)
  • Codziennie aktualizowana baza ponad 40 500 porad dotyczących podatków, VAT, rachunkowości, ZUS i prawa pracy
  • Ponad 3 000 narzędzi: kalkulatory, wzory dokumentów, formularze, szkolenia i porady wideo
Łukasz Walkiewicz

Autor: Łukasz Walkiewicz

absolwent Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego w specjalizacji: finanse, rachunkowość i ubezpieczenia; rachunkowość przedsiębiorstw. Ukończył studia podyplomowe z zakresu finansów i rachunkowości z zakresu ACCA. Autor licznych publikacji z obszaru rachunkowości, podatków, audytu, międzynarodowych standardów sprawozdawczości finansowej i międzynarodowych standardów rachunkowości. Obecnie Controlling Manager w grupie EWL.
Nie ma jeszcze komentarzy do tego dokumentu.
Zaloguj się aby dodać komentarz
Poradnia 48h

Jeśli masz jakiekolwiek pytania skorzystaj z indywidualnej porady grona naszych wybitnych Ekspertów.